Welkom To Cyprus - Reisverslag uit Nicosia, Cyprus van Renate Wouters - WaarBenJij.nu Welkom To Cyprus - Reisverslag uit Nicosia, Cyprus van Renate Wouters - WaarBenJij.nu

Welkom To Cyprus

Door: RenateWouters

Blijf op de hoogte en volg Renate

25 Januari 2012 | Cyprus, Nicosia

Na uren te hebben gewacht (vanwege een onverwachte vertraging op schiphol), vliegen, haasten om de overstap te halen en nog meer vliegen zijn we eindelijk aangekomen in Cyprus. We worden op de oud hollandse manier verwelkomt. Namelijk met regen (wat nog een maand zou duren voordat ik van de eerste zonnenstraaltjes kan genieten,..)
Het is laat en het vliegveld is bijna verlaten. En omdat we nog niet naar het hotel kunnen, blijven we maar op het vliegveld hangen in een café (waar het toch nog best druk is,..) Ik heb maar een uurtje geslapen tussen de turbelentie door maar het is de moeite waard. Ik heb nog niet veel gezien maar stiekem vind ik het land nu al geweldig. Nog een laatste drankje voordat we een taxi gaan zoeken om aanstalten te maken naar het hotel, waar ik me dan eindelijk even kan opfrissen om daarna pas echt kennis te maken met Cyprus.
Weltrusten en groetjes uit Lanarka!

• 26 Januari 2012 - 12:51

Anne Klasgenootje ;):

Hoihoi,

Ik ben nu al jaloers maar vooral nieuwsgierig naar je verhalen! :)
    Groetjes, vanuit NL met ook niet zo'n heel mooi weer :P